zondag 3 maart 2013

TV - THE LYING GAME


Het ontdekken van een nieuwe serie is altijd leuk. Ontdekken dat hij ook nog superleuk is, is nog leuker. Als je er dan later achterkomt dat ze al bezig zijn met het uitzenden van het tweede seizoen, is het helemaal perfect. Het overkwam mij met The Lying Game.
The Lying Game is net zoals Pretty Little Liars een serie geïnspireerd op de boeken van Sara Shepard. Na het succes van Pretty Little Liars werden ook de boeken van haar andere serie The Lying Game erg populair. Zo populair, dat ook van deze boeken een serie gemaakt is.

En dat is maar goed ook, want het is erg leuk. Het verhaal gaat over Emma en Sutton, een tweeling die na hun geboorte door hun moeder zijn afgestaan voor adoptie. Sutton kwam goed terrecht bij mensen die van haar hielden, maar Emma belandde van het ene pleeggezin in het andere. Ze hadden geen idee van elkaars bestaan, ook de identiteit van hun moeder was voor hen onbekend.

Totdat Sutton Emma met hulp van een vriend opspoort. Vanaf dat moment spreken ze elkaar regelmatig via Skype. Emma loopt na een ruzie weg van haar pleeggezin en de enige naar wie ze toe wil is Sutton. Emma hoopt bij Sutton te kunnen intrekken en elkaar zo beter te leren kennen, maar Sutton denkt daar anders over. Ze kan nu eindelijk doen wat ze al zo lang van plan is: verdwijnen uit de stad en in LA opzoek naar haar biologische moeder. Ze vraagt Emma haar plaats in te nemen en net te doen of ze Sutton is. Maar dat kan natuurlijk nooit lang goedgaan..

De serie is behalve heel erg leuk op bepaalde momenten ook ontzettend spannend. Het verhaal zit vol onverwachte wendingen en je bent nooit zeker van wat er gaat gebeuren. De personages ontwikkelen zich allemaal op hun eigen manier en het is geen moment saai. De outfits van de meiden zijn altijd jaloersmakend leuk en de jongens die erin spelen zijn allemaal ook niet vervelend om naar te kijken. Dat maakt de serie toch nét wat leuker, haha.

Ik raad je zeker aan de serie eens te proberen. Doe het wel op een lekkere zondagmiddag, het kan namelijk wel zo zijn dat je verslaafd raakt..

''How long could you keep up the lying game?''

Kende jij deze serie al?

Geen opmerkingen: