woensdag 14 november 2012

THE MAGIC OF DISNEY

Mickey Mouse, Donald Duck, Bambi, Belle en het Beest, Dombo, 101 Dolmatiërs, Aristoclates, Aladin, Assepoester, The Inscredibles, Goofy, Jungle Book, Winnie The Pooh, Toy Story, Robin Hood, Nemo, De Kleine Zeemeermin en Tarzan. Slechts een greep uit de eindeloze reeks Disney films. En ze zijn allemaal geweldig. Groot, klein, oud, jong. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die niet van Disney films houdt.



De avonturen die beleefd worden, de geweldige locaties, de leuke karakters en de geweldige stemmen. Disney films zijn gewoon de perfecte films voor kinderen. Maar ook voor oudere mensen. Ach, wie houdt er nou niet van verhalen over superhelden(op hun eigen manier). Iedereen toch?

En zo ook Disney land. Dat is geweldig als je klein bent, maar ook zeker tieners en zelfs ouders komen er graag. Ook om hun kinderen gelukkig te zien, maar zeker ook omdat ze het zelf gewoon geweldig vinden. Het is eigenlijk een beetje een magische plek, want is het niet gewoon net zo als elk ander thema pretpark?



Ik verwonder me altijd een beetje over het enorme succes van Disney. In alle opzichten: de films, de pretparken, het speelgoed, de games.. Het succes is enorm!

 
Ben jij ook Disney fan?

Geen opmerkingen: