Nodig voor een flinke beker:
300 ml melk1 eetlepel cacao
20 gram chocola
1 eetlepel poedersuiker
1 theelepel stroop
Eventueel wat slagroom
Wat moet je
doen:
1.
Doe de melk in een pannetje en laat deze warm
worden. Wel erbij blijven en goed doorroeren totdat hij warm is. Let op: de
melk mag NIET koken.
2. Als de melk goed warm is kun je de cacao toevoegen en dit weer even doorroeren.
3. Voeg het blokje chocola toe en roer net zolang door tot deze is gesmolten en is opgenomen in de melk.
4. Zet het vuur uit en doe de melk in een beker.
5. Voeg op gevoel poedersuiker toe en roer weer. Zelf houd ik van zoete chocomelk en dus voeg ik veel toe, ongeveer 1 eetlepel.
6. En als laatste: doe een theelepel stroop in de beker en roer het weer goed door. KLAAAAR.
Drinksmakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten